annnavicktoriaa

Alla inlägg den 11 december 2012

Av Anna - 11 december 2012 20:40

Ja en hel helg har gått även två arbetsdagar :) tiden går alldeles för fort nu.

 

I helgen har jag varit i min stuga i storhogna för att fira morfar som fyllt 70 år. Det började med att vi tog med han på en överraskning som var att vi hyrt en jacuzzi eller hur de stavas, och den låg alldeles vid fjället så mysigt! de var även en stuga brevid med en bastu duschar toalett allrum :) så vi hade de super bra. 

Sedan på kvällen bled de SEX rätters på hotellet... helt sjukt sex rätter? ja kan säga att ja mådde lagomt illa på kvällen. men de va riktigt mysigt och gott. man åt ju i sisådär 3 timmar . 

 

Sen på söndagen var de dop för lilla minna :) jätte fint och väldigt annorlunda dop men de va bra! 

Efter dopet blev de häng med bästa brudsen, beställde massa tränings grejer och planerade nyår. 

Blir nog förhoppningsvis i min stuga om de går annars blire vi i evves mysiga lägenhet och de funkar lika bra de:). de blir så att vi tar med våra respektive med eller vad man ska säga.. en dejt alltså:) så de kommer nog bli jätte kul och de känns bra för mig med med p.

 

känns så bra nu känns som allt faller på sin plats. Underbara vänner och saker ja trodde var över och aldrig skulle kunna ske börjar jag se ljus i:). 

Att man hittat tillbaka till den där vänskapen och allt kult man hade innan allt blev mörkt och dystert känns så bra. Men vi får se vad som sker i framtiden! inget är bestämt.

 

gud va ja skriver :)

 

idag hade vi även nobell fest/lunch på jobbet , barnen va finklädda och även vi och de va suuper mysigt. ÄLSKAR mitt jobb!

sen blev de gymmet med evve tog de rätt lugnt eftersom bihålorna spökar men de blev ändå lika bra som vanligt. Sen blev ja även bjuden på middag hos evve och kaj :) myspys!

I möra blire stan med ido & sara :) kika nyårsklänningar och mysa som vi alltid gör!

 

 

bilder på rätterna sen helgen kommer i ett enskilt inlägg. Har allt på mobilen :)

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards