annnavicktoriaa

Alla inlägg den 30 april 2013

Av Anna - 30 april 2013 08:18

Hittat aå sjukt mycket fina inspirations bilder till sommar kläder... Blir så sugen på att handla ... Men har precis bokat ett "lyx" hotell i malmö 4 dagar och flyg på de ! Så denna månad blir de till att snåla. Lagt undan lite pengr också så får som sagt leva snålt :) men de behöver ja allt öva på! Haha

Annars så städade ja mitt rum och mammas två toaletter igår :) kände att ja ville göra de för henne nu när vi bott där ungefär 6 månader . Vi flyttar ju om två veckor ! Ska bli så jäkla skönt pch roligt att inreda den :) den är perfekt!

Va ju på ikea i helgen så hittade världens finaste tv möbel :) ska visa när vi köpt och fått upp den . Vi handlade ju en del nu när vi var där men mest små plock blev en fin skohylla och en klä hängare :) sen som sagt små plock. Inga kläder alls köpte jag! Sjukt stolt ;)

Ikväll kanske de blir middag hos evve när sofia slutat ochde lät ju inte helt fel :) ska träna och sola innan tänkte jag. Ska ju troligen fylla i tatueringen i morgon så då må ja ju sola idag!

Nä tillbaka till planeringen!
Puss

Ovido - Quiz & Flashcards