annnavicktoriaa

Alla inlägg den 7 maj 2013

Av Anna - 7 maj 2013 21:48

Efter en kvälls promenad med mamma och en lillebror på cykel så ligger ja nu i sängen och kikar på biggest loser sverige :) herre min gud va duktiga dom är! 30 kilo på 5 veckor hade en gått ner, helt galet !

Körde ett magpass idag på gymmet men fick lite panik för känns som de blir lättare allt och de övningar ja gör vet ka inte hur ja kan göra svårare? Men ska prata me kunnit folk så ska de ändras :)
Nu när vi flyttar så kommer man ju handla mat själv på veckorna och då ska ja äta mycket protein så musklerna får växa och äta lite mindre kolhydrater. Men inte sluta helt!
Ska även fortsätta me enbart godis på lördagar ! Gått fint nu :)

Öppning i morgon sen är man ledig torsdag sen jobbfredah då.. Hoppas vi kanske får flytta lite saker i helgen :)

Natti

Av Anna - 7 maj 2013 13:03

Har varit på teater med barnen idag :)
Vit tror ja den hette. Barnen skrattade och hade skojj och den hade ett bra budskap. Först hade de allt med färg de ville bara ha vita ägg sen började de älska färger och så. Barnen lär sig färger bättre när de får kolla på sånt här tror ja :)

Annars så fick ja de svart på vitt att mina skor är utslitna :( fått så mkt skavsår nu och så . Så frågade eva igår och hon sa att de va därför , så i malmö böire leta nya nikes :) eller om ja går till gå och löp kliniken !

Hittat världens bästa tjej att följa på instagram för motivation och inspiration ! Gälet snygg kropp har hon. Så nu ska ja bli en flitig följare :)

Nä vila lite till sen in till busarna :)

Ovido - Quiz & Flashcards