annnavicktoriaa

Alla inlägg den 28 januari 2014

Av Anna - 28 januari 2014 22:16

Blir hemma i morgon med just för att jag måste slappna av och äta riktigt innan ja jobbar igen..
Är dock rädd på att de ska hända igen så fort ja rapar får jag panik ..
Måste lära mig att lugna ner mig och tänka positivt så nu ska jag verkligen börja gå på yoga och sluta tänka på dumma grejer .. Dock så är de svårt för en person som jag då jag tänker sjukt mkt på allt möjligt men de är dags att ANDAS nu !

Mamma och oscar sussar här inatt har varit barnvakt till lillebror :) skönt att ha mamma här haha för ja blev lite gråtfärdig då jag började rapa konstigt igen så kom mami och lugna mig <3

Nu ska jag kika tv sen sova hoppas på jobb på torsdag !

Av Anna - 28 januari 2014 09:50

Äntligen förstår sjukvården min kära mage att de är något som är jävligt fel! Läkaren ska ringa den 4e februari de va den enda tiden de hade så ska ja få tider för provtagning .. Äntligen säger jag bara känns som en sten har lyft från min mage !
Detta problem får mig att bryta ihop då jah blir helt orkeslös och tappar all lust till att göra saker då ja går och är orolig.

Är hemma idag också då jag inte ätit knappt och skulle kunna få hjälp från hälsocentralen , ska käka lite yoghurt nu och kika nya serien jag börjar följa :) orange is the new black tror ja den hette haha ! Sjukt konstig men rolig.

Pontus min älskling har också problem ni :( hjärtat får sprängande huvudvärk när han tränar och
Lästa massa om de och de lät inte bra alls... Han är de finaste jag har när jah spydde och mådde helt åt helvete i söndags fanns han där och hjälpte mig kom med vatten tandborste tog bort spyan tvättade rent ja allt <3 fina älskling vi kan verkligen prata om allt och finns där för varandra !

Gud så mkt snyggare jag är
Blond ;) måste boka tid hos Anna ! Dock måste ja bli lite brun också då dags att dra till solarie öarna snart ;)

Ovido - Quiz & Flashcards